EDUKACIJE

UslugeU našem centru održavaju se edukacije u vidu radionica, prezentacija i predavanja. Edukacije su usmerene na lični razvoj pojedinca i poboljšanje sopstvenog kvaliteta života u svim aspektima. Veliku pažnju poklanjamo i unapređenju zdravlja i na zdravlje gledamo kao na balans uma, duha i tela.

 

 

TERAPIJA

HIPNOTERAPIJA – koristi hipnozu za terapijski rad , otkriva koren problema i kroz sugestije dovodi do promene stanja klijenta.Hipnoterapija uspesno otklanja anksioznost, traume, strahove i ostala stanja koje remete i ne dozvoljavaju normalno funkcionisanje.

DUBOKI PEAT – metod ličnog i spiritualnog razvoja koji integriše duboke polaritete ili suprotnosti u ljudskom biću. Problem se sastoji od potisnutih misli i emocija koje nazivamo NABOJ. Eliminacijom negativnih stanja i reakcija DP omogućava bolji i kvalitetniji život. DP rešava mnoge emocionalne probleme kao što su negativna slika o sebi, osećanje manje vrednosti, stidljivost, strahove, napetost pred nepoznatim ljudima, fobije, napade panike i mnoge druge.

REIKI – jedan od najstarijih metoda unapređenja zdravlja, koja se zasniva na veštini korišćenja univerzalne životne energije u cilju značajnog povećanja kapaciteta vitalne energije i poboljšanja kvaliteta života.

BARSS TRETMAN – Bars tačke su 32 tačke na glavi koje se aktiviraju nežnim dodirima i na lagan način otpušta se sve što nam ne dopušta da primimo energiju koja nam omogućava našu promenu. Omogućava brisanje blokada, strahova, trauma, oslobađa od stresa i mnogo još toga što remeti normalan život.

HIDŽAMA TRETMAN – Hidžama predstavlja lokalno puštnje krvi u terapeutske svrhe. Pomaže zdravom organizmu da očuva ravnotežu, a ukoliko je ravnoteža narušena pomaže da se ponovo uspostavi.

RELAX I TARAPEUTSKA MASAŽA – Masaža snažno deluje na zdravlje i raspoloženje i pogodna je za sve uzraste. Vršenjem pritiska na kožu stimulišu se unutrašnje tačke, čime se omogućava bolja cirkulacija, rastežu se tetive, a zglobovi postaju zdravi i gipki.

KIROPRAKTIKA – manuelno nameštanje kičmenog stuba (ručno nameštanje kičmenog stuba i zglobova radi rasterećenja od bola).

BOWEN TERAPIJA – Bowen tehnika je jednostavna, bezbedna , nežna, dinamična i veoma moćna tehnika koa deluje na telo u celini (holistički pristup). Stimulacijom mišića, tetiva i fascija, laganim pritiskom i rolajućim pokretom preko tkiva izaziva se širenje nervnih impulsa kroz celo telo. Bowen tehnika dovodi do relaksacije mišića i tetiva i deluje na popuštanje mišićne tenzije i sprečava prevagu simpatikusa nad parasimpatikusom, redukujući nivo telesnog, psihološkog tj. emocionalnog stresa.

 

KONSULTACIJE

Usluge
U našem centru konsultacije su besplatne i možete ih zakazati na broj telefona centra ili putem mejla. Tu smo za Vas da Vam izađemo u susret i damo sve potrebne informacije.

 

PODRŠKA

Usluge Svakom našem klijentu pružamo podršku na njegovom razvojnom putu kako bi prevazišao sve svoje izazove. Tu smo da Vas podržimo i budemo vetar u leđa s velikim zadovoljstvom i ljubavlju.