Reiki za decu

Reiki ta čudesna energija je blagoslov za našu decu.

REIKI kao nežna energija može biti jako delotvorna za naše mališane, kako za opuštanje tako i za samopouzdanje. Učenje REIKIJA i način njegove primene pomaže da deca nauče zdravo da žive, stvarajući mir i harmoniju tokom čitavog života, pomažući im da donose prave odluke i stvore ravnotežu.
Ostale pogodnosti uključuju:

Poboljšava koncentraciju
Pojačava opuštanje i san
Smiruje i podstiče ravnotežu
Povećava samosvest i samopoštovanje
Reiki tretmani su sigurni i neinvazivni. Deca se danas suočavaju sa strepnjama, strahovima, pritiscima vršnjaka i obrazovnim pritiscima. Bolesti deteta kao što su infekcije uha, respiratorne infekcije, astma, pa čak i ozbiljnijih oboljenja.
Reiki je koristan kao pomoćno sredstvo u lečenju nepažnje, razdražljivosti, emocionalnih problema, hiperaktivnosti i besa . Pošto Reiki deluje na svim nivoima telesnog, fizičkom, mentalnom / emocionalnom i duhovnom, telo će moći da koristi energiju za pronalaženje ravnoteže na svoj način. Prilagođava se trenutku i potrebama pojedinca. Budući da Reiki uravnotežuje, to može biti od koristi bez obzira na vrstu „poremećaja“ i može pružiti umirujuće trenutke i za roditelje i za decu.

Praktičar može jednostavno biti u istoj sobi sa detetom, nudeći energiju nežno, bez dodirivanja ili čak biti u blizini deteta. Neki praktičari samo provode vreme sa detetom, igrajući se ili bojeći, puštajući dete da vodi tretman. Kako detetu postaje ugodnije i kako kreće da se opusta tada REIKI energija počinje da deluje. Promene mogu doći postepeno, kao što je slučaj sa Reikijem i mnogim drugim prirodnim tehnikama isceljenja. REIKI se može primenjivati i na daljinu dok je dete u snu, jer tada smo sigurni da REIKI deluje. Nakon prvih promena, roditelji se ohrabruju da nauče Reiki da bi njihovo dete moglo svakodnevno dobijati tretmane. Deca koja uče Reiki imaju koristi od osnaživanja i njegovih umirujućih efekata.

S ljubavlju Maridza

https://www.facebook.com/holistickicentarlaterna/

Categories: Reiki

0 Comments

Ostavite komentar

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *