Osnivači Holističkog centra – LATERNA :

  • Biljana Rokvić (osnivač i predsednik centra) – Trener u oblasti ličnog razvoja, samopomoći i motivacije, Sertifikovani klinički Hipnotarapeut AIA (American International Association), Profesor Dubokog PEATA, HR Manager.
  • Goran Kuburović – Sertifikovani klinički Hipnoterapeut AIA ( American International Association)
  • Biljana Obradović – Sertifikovani klinički Hipnoterapeut AIA (American International Association), Access Bars praktičar

Ciljevi centra: – Neformalna edukacija iz oblasti alternativne, prirodne medicine i ličnog razvoja pojedinca. Neformalna edukacija i obrazovanje odraslih kojim se unapređuje znanje, veštine i sposobnost radi ličnog i profesonalnog razvoja. Unapređenje kvaliteta života, opšteg obrazovanja i kulture. Ostvarivanje saradnje sa drugim centrima i organizacijama koji imaju za cilj afirmaciju i podsticaj ličnog razvoja čoveka.

Aktivnosti centra: – Lične sesije kroz rad jedan na jedan, radionice, predavanja, seminari kao i druženja kroz tematske večeri koje su bazirane na lični razvoj čoveka gledanog kao celinu uma, duha i tela.

U centru Laterna su edukatori i terapeuti iz oblasti : – Ličnog razvoja, Hipnoterapije, Dubokog Peata, Reikija, Bars praktičari, HR menadžmenta, relaks i terapaeutske masaže, Kiropraktike, Vakum terapije – Hidžama, Konsultanti iz oblasti ishrane i suplementacije, oblasti meditacije i relaksacije i mnogih drugih.

Laterna

Svi zajedno stojimo na usluzi svima kojima je pomoć potrebna kao i osobama koje žele da se posvete sebi i da pospeše kvalitet svog života.

Ne postoji ni jedan razlog koji može da spreči čoveka da živi život po svojoj meri, nego samo izgovori kojih nije po nekad ni svestan.

Radom na sebi svaki “problem” postaje izazov i time vidimo da rešenje uvek postoji, a krećući se od izazova do izazova rastemo i postajemo sve jači. Kad osetimo svoju snagu postajemo sve zadovoljniji i ispunjeniji, a zadovoljan i ispunjen čovek je sretan čovek.