Biljana RokvićBiljana Rokvić,
iz Beograda, rođena 1976.god.

Po zanimanju: Farmaceutski tehničar, Ing. Informatike, HR manager, Hipnoterapeut, Procesor Dubokog Peata.

Osnivač i predsednik Holističkog centra „LATERNA“.

Ljubav prema ljudima, psihologiji, zdravlju, duhovnosti me je navela da danas objedinim sve svoje veštine i stečena znanja kako bi moj poziv bio u svrhu služenja ljudima. Kroz lični rast i razvoj koji efektivno traje 13 godina, kroz ulaganja i konstantni rad na sebi, kroz primenu Silva Metod, EFT-a, Zlatnih stepenica, Reikija, učestvovanjem na mnogim radionicama, predavanjima, radom sa ličnim životnim trenerom, me je dovelo da danas živim život po svojoj meri. Da kreiram i živim život kakav želim. Sva iskustva u životu, rad sa ljudima je vremenom vajalo i iskristalisalo moj životni poziv i moju svrhu. Moj poziv je baziran na tome da svoja iskustva i znanja podelim sa drugima, kako bi i oni živeli svoj autentičan život. Moj rad je baziran na direktnoj pomoći, davanju alata i način na koji  doći do promene ili rešiti “problem”. Kroz rad jedan na jedan, radionice, konsultacije mnogo možemo postići.

Važno je doneti odluku i krenuti. Ulaganje u sebe je najbolja i najisplativija investicija koju ćete imati u životu. Jer samo nadogradnjom sebe u mentalnom, fizičkom i duhovnom smislu vi možete živeti ispunjen i uspešan život. Život koji ne poznaje “probleme” nego “izazove”.

Danas  radim kao – Konsultant i distributer dijetetskih suplemenata, – Trener u oblasti samorazvoja, samopomoći i motivacije, Hipnoterapeut i Procesor  Dubokog PEATA.

U okviru svog Holističkog centra”LATERNA” obavljam kako individualne sesije tako i radionice, predavanja i zajedno sa mojim kolegama se trudim da budem na usluzi ljudima kojima je pomoć potrebna i ljudima koji žele da rade na sebi i da poboljšaju svoj život. Moj rad je zasnovan kako na ličnom iskustvu tako i na edukaciji i na iskustvu u radu sa ljudima.

Moja interesovanja su i u oblasti unapređenja zdravog života, pronalaženja unutrašnjih uzroka bolesti kao i ozdravljenja.

Unutrašnji mir, odsustvo svakog iracionalnog straha je baza potpunog isceljenje na svim nivoima jedne osobe i time se obezbeđuje zdrav i radostan zivot. Moj rad ide u pravcu podrške na putu isceljenja.

Posetite moju stranicu: Do zdravlja bez izgovora


Marija Marjanov Marija Marjanov, rođena 1967. u Beogradu

Marija Marjanov Usui/Tibetanski/ Reiki master-učitelj ,rodjena 1967.godine u Beogradu. Nekon 20 godina rada u knjigovodstvu i stresova koji su se nizali, kreću zdravstveni problemi. Obilazeći lekare, banje, shvatila sam, da to nije dovoljno i da pomoć moram traziti u tradicionalnoj medicini. Tragajući, došla sam do Reikija. U početku nisam bas ni shvatala, čemu sve Reiki služi, primenjivala sam ga na sebi, posle i na članovima porodice, a onda i na drugim ljudima. Kako sam učvršćivala vezu sa Reikijem, tako sam pocela da shvatam, koliko Reiki radi, na mnogo dubljim nivoima isceljenja. Reiki jača odbrambene sposobnosti organizma, unapredjuje zdravlje i poboljšava kvalitet života. Od 2007.  godine u Srbiji je Reiki legalizovan i odobren podzakonskim aktom Ministarstsva zdravlja, kao metoda za unapredjenje zdravlja i rehabilitaciju. Reiki je uneo u moj život, mir, ljubav i harmoniju. Sem porodice, u mom razvoju na Reiki putu, dosta mi je pomogla moja Reiki Učiteljica Gordana Gemović(  Nemačka spiritualna škola Stefan Bratzel).Sad, kada sam i ja sama učitelj Reikija, zelim da pratim stope moje Učiteljice, i da pruzim podrsku, svakome ko kroči put Reikija. Kad shvatite, da vam je bitnije da budete u miru, a da ne morate biti u pravu, biće vam lakse. U svemu tome, pomoćiće vam Reiki.

Moja linija Učitelja:
Mikao Usui (osnivač Reikija)
Chujiro Hayashi
Hawayo Takata
Bethal Phaigh
William Lee Rand
Ute Fleishman
Michael Urban
Stefan Bratzel
Gordana Gemovic

Dostigla sam delimicno svoj cilj na putu Reikija, postala Učitelj Usui Tibetanskog Reikija. Medjutim, nastavila sam školovanje dalje. Krenila sam put Karuna Reikija i završila Holy Fier III Karuna Reiki kod Učitelja i Trvorca William Lee Randa( Internacionalni Reiki centar Michigen) . Karuna je,  nadogradnja na Usui Reiki i radi na mnogo dubljim nivoima. Sa Karunom se mogu prevazići strahovi svih vrsta, traume, zlostavljanja, zavisnosti, poboljšati komunikacija, učenje i mnogo drugih stvari, koje su stečene il dobijene prilikom rodjenja, kao i nasledjene.
Nastavljam, svoj cilj, da prenosim Reiki u vidu tretmana i obuka. Tretmani mogu biti individualni ili grupni, kao i obuke. Obuke se sastoje iz vise nivoa.


Goran Kuburović

Goran Kuburović,
iz Zemuna, rođen 1966.

Rođen 3.8.1966.godine u Zemunu. Srednju mašinsku i višu mašinsku školu završio u Zemunu.

Sa 25 godina počeo se baviti izučavanjem energetskih sila, prirodnih zakona koji vladaju u univerzumu. Posebno ga je privlačio govor duše kroz podsvest i uticaj na kreiranje naše stvarnosti. Bavi se izučavanjem naših mana i kako ih možemo preinačiti u vrline. Bavi se izučavanjem podsvesti i njenom uticaju na ljudski život. 2016-te završio američku školu za Hipno terapeuta. 2018-te postao sertifikovani klinički hipnoterapeut AIA (American International Association).

U centru se bavi Hipnoterapijom, radi kao životni trener, drži predavanja iz različitih oblasti njegovog izučavanja.

Životni cilj mu je pomaganje ljudima oko sebe kroz svoje životno iskustvo da imaju bolji kvalitet svog zivota.


Laterna
Biljana Obradović,
iz Beograda, rođena 1974. god.

Čoveka ne određuju diplome i zvanja, no ipak da ispoštujemo formu…

  • Ginekološko-akušerska sestra tehničar.
  • HR asistent.
  • Hipnoterapeut
  • Shambala MD praktičar
  • Access Bars praktičar
  • Bahov praktičar
  • Savetnik za pripremu za prirodni porođaj po metodi Patrika Balinta

Još kao dete razmišljala sam da bi ovaj svet mogao biti mnogo lepše mesto nego što trenutno jeste.

Nije mi bilo jasno zašto odrasli sve komplikuju a sve je tako jednostavno.

Bila sam buntovna i svoja. Stalno sam se borila za prava nemoćnih i slabijih. Svaka zloupotreba moći je ranjavala moje dečije srce.

I ako sam se dobro uklapala u svakoj sredini, uvek sam imala osećaj da tu ne pripadam. Osećala sam se neshvaćenom.

Tako su se još u ranoj mladosti kod mene razvile socijalne fobije (agorafobija, klaustrofobija) i panični napadi,  kao i jedna vrsta migrene.

Nisam još uvek imala pojma šta se sa mnom tačno dešava. Jedino mi je bilo jasno da ni lekari nemaju dugoročno rešenje za moje stanje.

I hvala im.

Podstakli su me da istražujem i sama tražim rešenje. Tako sam još ni ne znajući da je to meditacija, afirmacija i autosugestija (o tome se još ništa nije pričalo tada, ili su te informacije meni bile još uvek nedostupne) spoznala njihovu moć. Naučila sam relativno dobro da držim svoje stanje pod kontrolom zahvaljujući “svom otkriću”.

Ispunjavali su me razgovori i pomoć drugom ljudskom biću. Moja potreba da pomažem me je navela da završim srednju medicinsku školu. Smer ginekološko-akušerska sestra tehničar.

Kratko sam radila kao babica u porodilištu. Sticajem okolnosti sam počela da radim u Domu za stara i nemoćna lica i tu se zadržala skoro ceo moj dosadašnji radni staž.

Upoznala kako počinje i kako se završava jedan život i mnogo iz toga naučila.

Psihologija me privlači, i bez obzira što nisam upisala fakultet, mnogo sam istraživala i dan danas istražujem tu oblast.

Što se duhovnosti tiče sada znam da je to moj dar od rođenja.

Moja stalna potreba da istražujem načine kako promeniti svet je dobila potpuno drugu dimenziju saznanjem da svaka promena počinje od nas samih. Onog trenutka kad sam spoznala ko sam, odakle dolazim i da imam svoju svrhu na ovoj planeti krenula su moja dublja traganja.

Kod Marjana Markovića sam 2015.g. završila Hipnoterapiju.

2016.g. Jelena Pribićević me inicira u Shambala MD.

2018 završavam obuku kod Jelene Milanović za Bars praktičara

Takođe sam i Bahov praktičar, a zvanje sam stekla u školi Centra Essentia Vitae kod Vesne Stojanović i Aleksandre Radić.

Pored toga sam i savetnik za pripremu za prirodni porođaj po metodi Patrika Balinta.

Sve ove metode su mi samo dale potvrdu da smo mi višedimenzionalna bića i da na taj način treba da pristupimo i sebi i drugima.

Zdravlje nije samo odsustvo bolesti, već potpuno psihofizičko i socijalno blagostanje.

Kao Holistički terapeut imam samo jedan cilj! A to je da svakom ko poželi da radi sa mnom pomognem da zaista shvati ko JE, da se reši nametnutih i ograničavajućih uverenja, postavi svoje ciljeve i prioritete i živi život sa radošću i lakoćom.

Jer to je, znali mi to ili ne, naš zadatak ovde na planeti zemlji.


Jelena PumpalićJelena Pumpalović, iz Beograda, rođena 1977.

Obrazovanje:

  • Viša medicinska škola, Zemun, 2001
  • Fakultet bezbednosti, Beograd, 2011
  • Bowen terapeut (sertifikovani Bowen praktičar od strane Bowen Therapy Academy of Australia BTA), 2019

 

 

 

Moja misija u holističkom centru Laterna je da primenom Bowen tehnike aktiviram „unutrašnjeg doktora” (inner doctor), stimulišem organizam na samoizlečenje kao i postizanje balansa i očuvanje zdravlja mojih  klijenata.

Zdravlje je stanje potpunog fizičkog, psihičkog i socijalnog blagostanja a ne samo odsustvo bolesti i starosti (Def.SZO).