Holistički centar Laterna Vas poziva na interaktivnu radionicu “Transformacija života kroz promenu uverenja”, koju vodi Biljana Rokvić – Sertifikovani Hipnotarapeut i član Američke asocijacije Hipnotarapeuta (AIA). Procesor Dubokog Peata, Trener ličnog razvoj.

Na ovoj radionici kroz vežbe ćete identifikovati svoja uverenja koja vas koče i na praktičan način ih transformisati u ona koja će vam služiti. Dobićete alat kako bi i sami mogli raditi na sebi. Radionica je interaktivna i puna je vežbi na osnovu kojih ćete sami doći do identifikacije uverenja i putem vežbi ćete naučiti i kako da ih menjate.

Transformacija životaUverenja su prva karika na kojoj treba raditi kad želimo neku promenu. Kad kažem promenu mislim na istinsku duboku promenu koja će vaš život učiniti mnogo kvalitetnijim što nam je i cilj. Menjanjem misli a da niste osvestili uverenje od kojih dolaze, promena je kratkotrajna i opet se brzo vraćate na staro,jer uverenje je to koje treba prvo osvestiti i promeniti kako bi promena bila korenita.

Često nismo svesni šta nas koči i ne možemo napredovati u nekom aspektu života, ali verujte da su to uvek baš naša uverenja. Ona su podsvesna i treba ih osvestiti, prihvatiti i promeniti. 90% uverenja smo stekli do 7 godine života i ona nam diktiraju sadašnji život. Averzije iz detinjstva su magnet kojim nesvesno privlačimo osobe i iskustva koja svesno ne želimo. Zato, hajde da ih osvestimo i sve ono što smo pokupili i što nam ne služi da promenimo. Da stvaramo i živimo život po svojoj meri.

Poklon hipnomeditacija OGLEDALO UMA.
Broj mesta je ograničen.
Cena radionice je 2000 din.
Dobro došli!