Holistički centar Laterna Vas poziva na interaktivnu radionicu “Promena kao akcija ili izgovor ” koju vodi Biljana Rokvić – Sertifikovani Hipnotarapeut i član Američke asocijacije Hipnotarapeuta (AIA). Procesor Dubokog Peata, Trener ličnog razvoj.

Radionica će biti posvećena promeni u bilo kom aspektu života. Radićemo na tome na koji način doneti pravu odluku i krenuti u akciju. Utvrdićemo da li ste spremni na akciju ili i dalje imate izgovore koje vas koče da napravite akciju. Saznaćete koja je to istinska, korenita promena i na koji način doći do nje. Koji su kriterijumi promene? Šta nas to koči i kako otpustiti i prevazići te kočnice? Kojim se izgovorima služimo i od kud oni u našem životu? Čemu služe izgovori?  Kako počinje rad na sebi?

To su samo neka od pitanja na koja ćete putem radionice dobiti odgovore.

PromenaVežbaćemo izlazak iz zone komfora i napraviti prvi korak ka željenoj promeni. Naučićete kako rad na sebi omogućava kvalitetne promene, identifikovaćete i kočnice i otpustiti ih.
To je delić onoga što ćete dobiti na ovoj radionici.

Radionica je interaktivna, puna vežbi i što je najvažnije, sami ćete doći do potrebnih zaključaka i shvatićete na koji način ćete napraviti željenu promenu.

Poklon hipnomeditacija samopouzdanja.
Broj mesta je ograničen.
Cena radionice je 2000din.
Dobro došli!