Holistički centar Laterna Vas poziva na Hipnomeditacije koje se održavaju u centru svakog petka od 18h, koje vodi Biljana Rokvić – Sertifikovani Hipnotarapeut i član Američke asocijacije Hipnotarapeuta (AIA). Procesor Dubokog Peata, Trener ličnog razvoja.

Svi koji žele mogu se pridružiti i osetiti blagodet hipnoze i meditacije.

Hipnomeditacija je metoda kojom se deluje na podsvest optimalnom kombinacijom hipnoze i meditacije.

Hipnoza i meditacija su u mnogo čemu slične ali se ipak razlikuju i odlično se nadopunjuju. Meditacija je vezana za sadašnji trenutak i koristi se za uvodni deo hipnomeditacije čiji je cilj duboka relaksacija svakog dela tela i uma, a onda polako ulazimo u hipnozu u stanje u kojem možemo delovati na podsvest u kojem su pohranjena naša ranija iskustva i emocije vezane za njih. Hipnomeditacija

Hipnomeditacijama ćemo ulaziti u dublje stanje uma i osetićete moć dubokog stanja relaksacije. Teme Hipnomeditacija su različite i obuhvataju uvek neku drugu oblast, od kreiranja mesta mira na kom uvek možete napuniti svoje baterije do rada na ciljevima, samopouzdanju, ljubavi prema sebi,otvaranju ka novcu,opraštanju i mnogo toga drugog što nas sputava da imamo kvalitetan i uspešan život. Mentalno ste aktivni tako da pored relaksacije dobijate i mentalne obrasce koje će vam dosta koristiti. U opuštajućem ambijentu našeg centra uživaćete u dubokoj relaksaciji koja će vam pomoći u prevazilaženju stresa, boljem svakodnevnom funkcionisanju kao i u rešavanju izazova koji su pred vama. Slike sa naših prethodno održanih hipnomeditacija možete videti na našoj zvaničnoj Facebook stranici.

Cena radionice “Hipnomeditacija” je  500 din.

DOBRO DOŠLI!