Dešavanja u holističkom centru Laterna

Transformacija svesti

Transformacija života...

... kroz promenu uverenja. Na ovoj radionici kroz vežbe ćete identifikovati svoja uverenja koja vas koče i na praktičan način ih transformisati u ona koja će vam služiti. Dobićete alat kako bi i sami mogli raditi na sebi.

Promena kao akcija ili izgovor

Radionica je posvećena promeni u bilo kom aspektu života. Utvrdićemo da li ste spremni na akciju ili i dalje imate izgovore koje vas koče da napravite akciju.

Šta je Hipnoza

Savremena hipnoza je proveren i siguran metod promene načina razmišljanja i ponašanja sa dokazanim rezultatima. Hipnoza Vam pomaže da se brzo i lako oslobodite neprijatnih osećanja i ostvarite pozitivne promene koje su Vam potrebne.

Mi u partnerskim odnosima

Da li dopuštate sebi da u vezi učite i napredujete u svom duhovnom usponu? Da li ste sa svojim partnerom ko-kreator u životu ili ne? Da li težite ka prosvetljenom odnosu ili samo materijalnom? Kakve su Tantričke veze...

Hipnomeditacija

Hipnomeditacija je metoda kojom se djeluje na podsvest optimalnom kombinacijom hipnoze i meditacije. U opuštajućem ambijetu našeg centra uživaćete u dubokoj relaksaciji koja će vam pomoći u prevazilaženju stresa, boljem svakodnevnom funkcionisanju kao i u rešavanju izazova koji su pred vama.